Inbjudnings länken som Stepler har genererat kan vara mycket känslig eftersom den har flera kontrollpunkter i inbjudnings processen för att det ska ske korrekt.

För att lösa problemet kan du försöka göra följande:

- Kontrollera att den du bjuder in inte är en nuvarande eller tidigare Stepler-användare.

- Se till att din vän går igenom inbjudnings processen i ett svep och inte byeter till andra appar.

- Be din vän att klicka på länken du skickade igen.

Om stegen ovan inte fungerar kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på feedback@stepler.io så kan vi överföra dina poäng manuellt.