Dersom ikke kan se dine skritt i appen kan det være fordi du bruker en skrittkilde som ikke støttes av Stepler. Dine skritt og poeng kommer ikke til å oppdateres innen du har kontrollert dine skrittkilder i Apple Helse. Følg anvisningene nedenfor eller ta kontakt med vår kundeservice dersom du har spørsmål.

Steg 1 - ta bort gammel skrittdata

1. Åpne Helse-appen

2. Åpne "Skritt"

3. Scroll lengst ned på siden og klikk deg inn på "Datakilder og tilgang"

4. Velg den ugyldige skrittkilden under "Datakilder".

5. Trykk på "Rediger" og ta bort data fra den valgte skrittkilden

Steg 2 - Ta bort skrittkilder som ikke støttes av Stepler

1. Åpne Helse-appen

2. Gå til din profilside (i høyre hjørne)

3. Klikk på apper og kontroller dine skrittkilder

4. Velg den ugyldige skrittkilden og "Slå av alle"