Om du av og til opplever at skrittene ikke synkroniserer med appen er det viktig å huske at vi bruker en teknologi som virker enkel, men som i virkeligheten er ganske komplisert. Digitale skrittellere fungerer ulikt, for eksempel vurderer de lengden på hvert skritt ulikt og har ulike krav til internettforbindelse.

Vi prøver å samhandle med flere typer skrittellere og vi jobber kontinuerlig med å forbedre skrittkonverteringen. Derimot finnes det flere ting du selv kan gjøre for å forbedre nøyaktigheten!

På iOS:

• Sørg for at du har det nyeste operativsystemet for telefonen din
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av Stepler
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av Apple Health, Google Fit eller FitBit
  • Dersom du bruker en Smartklokke eller aktivitetsarmbånd, sørg for at den er koblet til skrittelleren på riktig måte (du kan lese mer om dette i vår helpdesk under “aktivitetsarmbånd/smartklokke)
  • Start telefonen på nytt med jevne mellomrom
  • Dersom du bruker en Smartklokke eller aktivitetsarmbånd, sørg for at den er riktig koblet til skrittelleren (du kan lese mer om dette i vår helpdesk i området “aktivitetsarmbånd/smartklokke)
  • Om ingen av disse tipsene hjelper, anbefaler vi at du installerer appen på nytt

Hvis ingen av disse skrittene fungerer, anbefaler vi at du åpner en billett med supportteamet (usikker på hva som menes her.t

vårt på feedback@stepler.io.