Stepler arbetar alltid på att förbättra steg konverteringen men det finns några knep du kan prova själv för att förbättra noggrannheten!

På iOS:

Se till att du har det senaste operativsystemet för din telefon.
Se till att du har den senaste versionen av Stepler.
Se till att du har den senaste versionen av Apple Health, Google Fit eller FitBit.
Starta om telefonen med jämna mellanrum.
Om du använder en smartwatch eller ett aktivitetsarmband, se till att den är korrekt inställd för din stegräknare (du kan läsa mer om detta i avsnittet Aktivitetsarmband/Smartwatches i helpdesk).

Se till att du inte lägger till steg manuellt i din stegräknare, dessa kommer inte räknas i Stepler.

Se till att du använder samma e-postadress på din stegräknare som du gör i Stepler.
Om inget av dessa steg hjälper rekommenderar vi att du installerar om appen.

Om inget av dessa steg fungerar rekommenderar vi att du öppnar ett ärende med vårt support team på feedback@stepler.io.