Ja, om du har ett problem med produkten och misstänker att problemet är fabriks relaterat kan du göra en "begäran om returvara". Detta görs genom att skriva till vår supportpersonal via "Skicka en förfrågan" knappen här i vår FAQ , via Steplershop.com eller genom att mejl till feedback@stepler.io.

När du gör en "begäran om retur" skulle vi uppskatta följande information:

Ditt fullständiga namn

Din fullständiga adress

Ditt beställnings-ID

Din e-postadress som är kopplad till ditt Stepler-konto.

En kort beskrivning av problemet

När informationen har lämnats kommer vi att kontakta dig för att gå vidare med förfrågan.