Inviter-en-venn-lenken som Stepler har generert er svært sensitiv ettersom den har flere kontrollpunkter i invitasjonsprosessen for å forhindre juks. Disse kontrollene kan iblant mislykkes også ved en korrekt henvisning. Du kan prøve å gjøre følgende:

• Sørg for at den du inviterer ikke er en nåværende eller tidligere Stepler-bruker.
  • Sørg for at vennen din går gjennom henvisningsprosessen med én gang uten å avbryte.
  • Be vennen din om å trykke på linken du sendte en gang til.

Om ovennevnte ikke fungerer, kan du sende oss en e-post på feedback@stepler.io, så overfører vi poengene dine manuelt.